Voor wie

Braingain is gespecialiseerd in het coachen van professionals.  Als professional weet je veel van jouw vakgebied. Tijdens onze loopbaan worden we voortdurend voor nieuwe uitdagingen gesteld.  Op deze scharniermomenten kan coaching jou ondersteunen om de juiste keuzes te maken door een versneld leerproces aan te gaan.

 

Career coaching voor artsen en andere medische professionals

 

Als arts heb je een lange specialisatie achter de rug. Eenmaal aan het werk komen er veel zaken bij kijken: een hoge werkdruk, patiënten begeleiden, een team aansturen, stressvolle operaties, lange werkdagen. Loopbaanbegeleiding kan je helpen om alles op een rijtje te zetten en een nieuw perspectief naar jezelf en je werkomgeving te ontwikkelen.

 

Career coaching voor onderzoekers

 

Aan het einde van de academische loopbaan komt de onvermijdelijk vraag: wat nu? Loopbaanbegeleiding ondersteunt je om jouw competenties, interesses en expertise in kaart te brengen en deze te verbinden aan concrete loopbaanpaden. Networking, een goede motivatie ontwikkelen en inzicht verwerven in jouw interpersoonlijke vaardigheden helpen je om je voor te bereiden op jouw volgende stap.  

 

Career coaching voor professionals in innovatieve omgevingen

 

Tijdens jouw loopbaan wordt je continue op scherp gesteld en krijg je nieuwe uitdagingen aangereikt. Steeds vaker vragen werkgevers aan hun werknemers om na te denken over hun professionele doelstellingen en hoe ze deze wensen te bereiken. Loopbaanbegeleiding ondersteunt je in het helder krijgen van jouw doelen en de weg daar naar toe. Zodat je zelf aan het roer staat van jouw loopbaan.
 

Loopbaancheques van de VDAB

 

Braingain is een erkend centrum voor loopbaanbegeleiding door de VDAB. Klanten van Braingain kunnen gebruik maken van loopbaancheques om te betalen voor onze career coaching activiteiten. De loopbaancheques kunnen worden besteld op de website van de VDAB https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

 

Een loopbaancheque kost 40 Euro en geeft je recht op 4 uren begeleiding. Na afronding van een eerste loopbaancheque kan je een tweede loopbaancheque bestellen. Iedere zes jaar kun je gebruik maken van 2 loopbaancheques die garant staan voor 8 uren loopbaanbegeleiding. Elke werknemer of zelstandige werkzaam in Vlaanderen of het Brussel Hoofdstedelijk Gewest met een arbeidscontract van minimaal 1 jaar, heeft recht op 2 loopbaancheques iedere zes jaar. De loopbaanbegeleiding vindt plaats in het Nederlands.

Contact us

Vossemberg 34

3080 Tervuren - België
+32 (0) 486 83 77 07 info@braingain.be