Career coaching

Tijdens onze loopbaan worden we continu voor nieuwe uitdagingen gesteld op het gebied van leiderschap, nieuwe verantwoordelijkheden, work life balance of carrière wendingen.

 

Op deze scharniermomenten vragen we ons af: “wat vind ik belangrijk, waar ben ik goed in en wat kan ik daarmee?” Denken in mogelijkheden en geloven in jezelf is wat wij professionals mee willen geven. Doen waar je goed in bent en waar je ook plezier aan beleeft, geeft je zelfvertrouwen.
 

Maar op sommige momenten gaan we voorbij aan de goede dingen in het leven, wat er al is en wat we al bereikt hebben. Soms kan je vastlopen in emoties of last hebben van een hoge werkdruk of zijn er veranderingen in de omgeving waar je geen grip op hebt.
 

Iedere professional reageert op bepaalde situaties weer anders. Op zo’n moment is het belangrijk dat je kan voelen en zien waar je goed in bent en waar je voor staat en dat daar de focus op wordt gelegd. Zelfkennis is daarbij het sleutelwoord.
 

Een positief zelfbeeld, leren vertrouwen op je eigen kunnen en weten waarvoor je staat, geeft zelfvertrouwen. Dit proces gaan we stap voor stap samen met jou aan, oplossingsgericht en met een positieve input.  Zodat jij als professional jouw ambitie en kunde voor de volle 100% inzetbaar kunt maken.

Ervaringen

'Er wordt aandacht besteed aan de richting die je wilt uitgaan met je carrière. Braingain is er, dankzij hun kennis van de zeer uiteenlopende sectoren waarin professionals terecht komen, in geslaagd om tijdens ons eerste intake gesprek mijn uiteindelijke werkgever, Tractebel Engineering NV, al voor te stellen. '

Jochem Vermeir, Wind expert at TRACTEBEL - ENGIE GROUP

Contact us

Vossemberg 34

3080 Tervuren - België
+32 (0) 486 83 77 07 info@braingain.be