About us

Lucia

Dr. Lucia Smit, (1969) is oprichter van Braingain, organisatiesocioloog en gecertificeerd professional co-active coach (CPCC). Lucia is haar loopbaan gestart als management consultant van bedrijven en overheden. Daarna heeft zij als lid van een OESO werkgroep de loopbanen van wetenschappers onderzocht. Sinds 2007 begeleidt Lucia professionals in het vertalen van hun ambities naar de behoeften van hun werkomgeving en de arbeidsmarkt. Het vergroten van zelfkennis is hierbij het uitgangspunt.

Lucia werkt op locatie in incubatiecentra, bedrijven en onderzoekstellingen als coach en trainer.  In haar praktijk in Tervuren begeleidt ze tijdens en buiten de werkuren specialisten in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Inge

Inge Vanheule (1972) heeft een licentiaat in de Germaanse taal- en letterkunde en werkte in de eerste jaren van haar loopbaan als consultant en trainer in communicatie en leiderschap. De afgelopen tien jaar coördineert zij het opleidingsaanbod voor het personeel van de Universiteit Gent en ondersteunt zij leidinggevenden om te evolueren en te groeien naar authentieke en krachtige leiders. In haar coaching praktijk in Drongen begeleidt Inge professionals in hun leiderschapsontwikkeling en loopbaanvragen. 

Ilse

Ilse Colaes (1970), licentiate Oosterse Filologie met aanvulling Media & Communicatie, heeft verschillende sales-, marketing-, en managementfuncties doorlopen in de privé sector  alvorens zij besliste haar hart te volgen en zich 200% op training en coaching toe te leggen. Anderen begeleiden in hun groei is één van haar grootste passies. Daarbij schakelt zij continue in een vloeiende lijn tussen wat er omgaat in de klant en het coaching proces zelf. 

Ilse werkt op locatie in incubatiecentra en bedrijven als coach en leiderschapstrainer. In haar praktijk in Ertvelde begeleidt ze professionals in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Contact us

Vossemberg 34

3080 Tervuren - België
+32 (0) 486 83 77 07 info@braingain.be